Regisztrálj lakáskiadóként!
Refugees Welcome Magyarország a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület munkatársaiból áll. A Magyarországon jelenleg fennálló lakhatási nehézségek segítése, megkönnyítése a célunk, ezért csatlakoztunk a Refugees Welcome nemzetközi szervezetéhez. Elsősorban a Magyarországon élő menekültek, és oltalmazottak részére közvetítünk kiadó albérletet, vagy szobát, de más Magyarországon élő külföldinek is szívesen segítünk. Meggyőződésünk, hogy a valós kapcsolatokon keresztül komoly változásokat lehet elérni a befogadó társadalom hozzáállásában. Az olyan emberek, mint ti hozzátok létre ezeket a változásokat. Te is regisztrálhatod itt a kiadó lakásod!
A Refugees Welcome Hungary a (Refugees Welcome International) alszervezete. A Refugees Welcome 2015-ben alakult. Berlini fiatalok alapították, akik praktikus segítséget szerettek volna nyújtani az érkező menekülteknek, menedékkérőknek. Azóta a Refugees Welcome, Európa 12 országban (Ausztria, Görögország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Hollandia, Lengyelország, Olaszország, Csehország, Románia, Észak-Írország és Dánia), Kanadában és Ausztráliában is működik.

Refugees Welcome Hungary nem tartozik semmilyen politikai párthoz, vallási szervezethez. A felmerülő igényekhez mérten közvetítünk lakásokat. Nem teszünk különbséget származási hely, bőrszín vagy vallási hovatartozás alapján.


Copyright Refugees Welcome Hungary 2018